Sârma lamată tip NATO este un tip de material pentru garduri de securitate, fabricată din lame de oțel ascuțite.

Spiră cu spiră, poate fi instalată pentru a obține rezultatul opririi intrușilor în perimetru.

Cu lamele de tăiere montate în partea superioară a gardului, desenele speciale fac escaladarea extrem de dificilă. Sârma este galvanizată pentru a preveni coroziunea.

Sârma lamată tip NATO este, de asemenea, cunoscută sub numele de sârmă concertină. Două bucăți de sârmă sunt legate împreună cu cleme pentru a fi mai puternice.

Sârma lamată tip NATO este compusă din lame din oțel zincat sau oțel inoxidabil cu perforare și o sârmă de miez zincat cu tensiune ridicată sau o sârmă de miez din oțel inoxidabil. Cu aspectul și securitatea unică, sârma lamată tip NATO poate obține o protecție excelentă și un efect de ecranare. În principal, materialul este din oțel galvanizat și din oțel inoxidabil.

Caracteristici:

Cu lame ascuțite și o sârmă de bază puternică, Sârma lamată tip NATO are caracteristicile unor efecte de apărare bune, aspect frumos, instalare ușoară, este economică și practică.

Utilizare:

Sârma lamată tip NATO este folosită pe scară largă în curți, organizare de șantier, apărare frontalieră, câmpuri militare, închisori și alte locuri care necesită îngrădire și securitate înaltă.

 

Sarma lamata NATO

Prețuri sârmă lamată NATO

Lungimea lamelelor: 22 mm

Diametru spirăNumăr de spireLungime acoperităPreț/rolă
450 mm 33 8-10 metri 120.00 lei
700 mm 41 10 metri 180.00 lei
950 mm 53 13 metri 200.00 lei

*Prețurile nu includ TVA. Deși firma noastră se străduiește să mențină actuale datele de pe site în permanență, în cazuri excepționale prețurile pot fi subiectul unor modificări fără ca acestea să apară pe site. În funcție de cantități și condiții de plată, prețurile sunt negociabile.


Specificații tehnice

sarma lamata nato